Formatgeria situada a la Torre de l’ Espanyol – Ribera d’ Ebre.

A Serra del Tormo creuen que fer formatges és molt més que un ofici: és una vocació. És per això que han volgut recuperar la millor tradició formatgera per donar forma a cada una de les seves peces. L’amor per la feina ben feta és el secret dels formatges, on terra i esforç es fusionen per crear un sabor excepcional.

Es trobem a la comarca de la Ribera d’Ebre, a tocar del riu i a pocs kilòmetres del Priorat. Crien les seves pròpies ovelles en l’entorn immillorable de la Serra del Tormo, el paratge muntanyós que els dona el nom. Des de les seves finques es pot contemplar el magnífic paisatge que acompanya Lo Tormo, l’emblemàtic cim que corona la serra.

Les seves ovelles són el secret dels formatges de Serra del Tormo i és per això que paren  tota l’atenció a cuidar-les i alimentar-les amb cereals de primera qualitat conreats a les seves  terres. Fa més de 30 anys que és dediquem a la ramaderia de manera artesana, tenint cura diàriament de les seves ovelles.

D’aquesta manera poden garantir un procés d’elaboració completament artesanal, que dona com a resultat una producció formatgera de primera qualitat.

Si vols informació per a la compra d’algun d’aquests productes, ens envies un mail amb la teva consulta i comentari a web@vinumseleccio.com