Situats a la població d’ Abejar – Soria. >>Web MALVASIA

A Malvasia estan especialitzats en l’elaboració de foie gras i productes de l’ ànec. Des de 1.989 amb el compromís de satisfer les exigències més altes del consumidor, portar la qualitat de cada un dels productes a la seva més alta expressió. Seduir al paladar del consumidor o conquerir la confiança d’un expert cap de cuina són els seus reptes diaris, i ho estan aconseguint i fent realitat.  

Elaborar un gran foie gras requereix tindre la millor matèria primera, i garantir aquesta qualitat només és possible des del control total de la producció. A partir d’ànecs de raça Mulard es crien segons criteris tradicionals: alimentació amb blat de moro, estada en parcs a l’aire lliure, apostant per una producció que prima la qualitat per sobre de la quantitat.

El resultat és un ampli ventall de productes …

El Foie Gras, que es presenta en format fresc o cru o també el semi conserves (mi-cuit) i també en conserva. Totes aquestes variants del Foie Gras, els disposem en diferents formats, que s’adapten a la perfecció segons la necessitats de client.

La carn d’ànec, el que anomenem com Magrets d’ànec, qualitat extra o les Cuixes en Confit, tot també en diferents formats i presentacions.

Si vols informació per a la compra d’algun d’aquests productes, ens envies un mail amb la teva consulta i comentari a web@vinumseleccio.com