És una empresa amb molts anys d’experiència en el sector dels fumats de peix al mercat nacional, elabora els seus productes des dels seus orígens sempre partint de la millor matèria primera i utilitzant els mètodes tradicionals d’elaboració per un personal altament qualificat amb la maquinària més avançada del sector, de manera que s’obté el resultat esperat, brindant als seus clients els productes amb la màxima qualitat i frescor. >> Web SABAL

L’empresa realitza el procés de la salmorra mitjançant el salat manual del producte el qual aconsegueix la penetració de la sal de manera disseminada en tot el, per a posteriorment dessalar i així continuar amb el procés del fumat, a baixa temperatura i amb fum natural mitjançant la combustió de fusta de faig la qual atorga al producte un sabor subtil i suau de fum.

(Fumats Sabal mai ha injectat la salmorra ni fuma amb fum líquid)

Els seus productes fumats estan lliures de conservants, colorants, additius artificials i són sotmesos als més estrictes controls de qualitat.

EL SALMÓ: Treballen únicament Salmó Noruec Superior el qual els arriba fresc, sencer i eviscerat setmanalment i directament de les gèlides aigües dels fiords noruecs, d’on prové el millor salmó de l’món.

Un cop a les instal·lacions és tractat per un personal altament qualificat, comprovant una a una que cada peça rebuda compleix amb la qualitat requerida pels estàndards marcats per l’empresa.

Al salmó se li treu llavors el cap i és filetejat i desespinat a màquina per a posteriorment acabar de desespinar-lo manualment i rebutjar les parts sobrants per deixar la peça totalment neta i preparada per ser salada a mà.

Un cop transcorregut el temps necessari de salat es renta per dessalar el producte i així procedir a introduir-lo als forns on mitjançant la combustió de fusta natural es fuma i seca dotant a l’producte unes qualitats i sabor suau a fum excepcional.

EL BACALLÀ: Prové directament fresc d’Islàndia a les seves instal·lacions durant els primers mesos de l’any, arriba a les instal·lacions eviscerat i sense cap, per ser tractat pel nostre personal.

El bacallà a diferència de l’salmó ha de ser filetejat a mà així com el seu complet desespinament, continuat amb el corresponent procés de salat, dessalat, fumat i assecat.

Les espècies de Bacallà que treballen són la Skrei i Shiny.

Si vols informació per a la compra d’algun d’aquests productes, ens envies un mail amb la teva consulta i comentari a web@vinumseleccio.com