Ferm ‘Adour és una associació de criadors, productors i elaboradors de productes de l’ànec que comparteixen els mateixos criteris d’excel·lència i qualitat en l’elaboració dels seus productes. Situats a la zona d’Aquitània, La Landes, França. >>Web FERM ‘ ADOUR

Compartint una ferma i històrica vinculació amb el seu territori, les Landes Ferm ‘Adour és ara per ara una IGP (Indicació Geogràfica Protegida) que engloba:

· 50 agricultors i criadors d’Ànec mular de les Landes. · 2 Laboratoris d’Anàlisi. · 1 Punt de Venda comuna per regió. · 1 Escorxador i sala d’elaboració pròpia.

Tots els membres d’aquesta associació comparteixen:

· Les millors pràctiques i codis legals i ètics per a la cria dels animals. · Acurada selecció dels aneguets, ús exclusiu del Blat de Moro tipus A del Sud-oest per l’esquer: un blat de moro utilitzat a la zona des del segle XVIII, recuperat pels agricultors de l’associació. · Transparència pel que fa a la relació amb el consumidor final, gràcies a l’segell Ferm ‘Adour i al seu codi deontològic. · Compromís amb la metodologia tradicional.

Tota la metodologia de criança i alimentació, més el saber fer dels criadors que formen part de la cooperativa Ferm’Adour fan possible que, ara per ara, es considera un dels millors Foie Gras que es produeixen avui en el món.

La seva increïble coloració, la seva textura ferma i esponjosa, la seva untuositat i la seva presència fan d’aquest Foie Gras el producte ideal per a aquelles grans taules que busquen diferenciar-se per la qualitat extrema de la matèria primera de les seves receptes. Per la seva especialitat, els foie gras Ferm’Adour són de producció limitada, sent seleccionats i calibrats un a un.

Ferm’Adour busca tornar a trobar el veritable esperit de l’Foie Gras: enamorar, emocionar, tornar a formar part de la gran gastronomia.

Un foie gras que vol recuperar el veritable esperit de l’Foie Gras: emocionar,

 enamorar, tornar a formar part de la millor gastronomia.

Si vols informació per a la compra d’algun d’aquests productes, ens envies un mail amb la teva consulta i comentaris a web@vinumseleccio.com