Vermut Mercadal - Reus

Us presentem uns productes molt especials per a nosaltres… des de Vinum Selecció sempre estem apostant per noves iniciatives i nous projectes. En aquesta ocasió, em derivat cap a una de les begudes més tradicionals de la nostra zona d´influència, el Vermut. Iniciem un projecte amb un petit elaborador de vins i vermuts local, amb la seva ajuda, experiència i la nostra direcció em creat un nou vermut, Vermut Mercadal, elaborat a partir d´una nova fórmula, diferent, amb personalitat, amb certa complexitat, limitat i alhora tradicional.

Hem tingut molta cura amb la selecció de les matèries primes, el resultat final organolèptic supera de molt les expectatives. Vermut Mercadal, neix doncs amb el neguit i alhora amb l´il.lusió d´un petit però gran projecte.

Vermut Negre, Blanc i Negre Reserva,  Mediterrani i Tradicional. Desprès de la maceració amb diferents vins locals amb una combinació de diferents flors, espècies, plantes i arrels. Donant un pas en boca equilibat, però alhora amb certa complexitat, aromàticament molt fi i elegant, destaca pel seu perfecte equilibri entre dolçor, amargor i alcohol.

dsc_1092_1
dsc_1092_1
Reus – Catalunya