Marca especialitzada en productes per a cuines d’acoblament. Per donar servei a salons de banquets, càtering i restaurants que busquen una alimentació de qualitat amb un format actual, noves idees i versions de plats tradicionals. Per a això, utilitzen matèries primeres de tota la vida, que traslladen a la cuina d’avui i de la cultura gastronòmica mediterrània.

No són ni precuinats ni preparats. És el que es coneix com a productes de cinquena gamma. És a dir, aliments processats i parcialment preparats per al seu consum, que es conserven en una atmosfera protectora. El seu acurat sistema de producció, en el qual preval la higiene, i el rigorós control, juntament amb un eficaç sistema d’envasat, avalen no només la seva seguretat, sinó també la textura i qualitats organolèptiques originals. El resultat, com si estiguessin acabats de fer.

A La Carnala utilitzen matèries primeres de primera qualitat, rebutjant els conservants i altres additius. La seva higienització es basa en una utilització de la calor i la pasteurització molt suau. Així, garanteixen les característiques originals del plat, tant nutricionals com de textura, sabor i olor. A més, cada plat s’etiqueta amb tota la informació necessària i unes senzilles instruccions d’ús i es refrigera per mantenir en tot moment la cadena de fred.

Entre els seus principals avantatges destaca la rapidesa, ja que amb tan sols uns minuts es tenen plats com acabats de fer. La seva facilitat i sabor són altres de les seves característiques, perquè no li sobrarà ni a faltar cap ingredient. A tot això se suma el seu llarg període de caducitat, ja que duren més que els aliments frescos.

Amb aquests productes s’aconsegueixen uns plats ràpids, fàcils, i, sobretot, de qualitat i sabor excepcional. >>Web LA CARNALA

Si vols informació per a la compra d’algun d’aquests productes, ens envies un mail amb la teva consulta i comentari a web@vinumseleccio.com