qui som i que fem

Vinum Selecció és una empresa situada a Reus i dedicada a la representació professional de diferents cellers vitivinícoles i  marques de gastronomia gourmet per tota la demarcació de Tarragona.

Fa més de 15 anys que estem en el mercat, la nostra filosofia és la de realitzar vendes assessorades i representar sempre cellers i productors que tinguin el màxim respecte pel seu producte. Intentem acostar als nostres clients i amics una selecció de productes vinícoles i gastronòmics molts interessants, sempre des del vessant més proper com poden ser els productes de les nostres comarques, però sense oblidar-nos de petites joies de la resta de la península.    

Factors com la feina ben feta, el respecte per un producte viu, amb tradició i també alhora que siguin innovadors i moderns... és així com elaborem el nostre catàleg.

Tant si sou professionals de la restauració, botiga especialitzada, o horeca... com si sou consumidors particulars, esperem que us pugui agradar la nostra selecció de productes.

Us podeu possar en contacte amb nosaltres per aclarir qualsevol dubte o concretar una visita a... vinum@vinumseleccio.com

VINUM SELECCIÓ

VINUM SELECCIÓ